Video – Help! “Ik heb HIV en ik kan geen remmers vinden!”

hiv Suriname Paramaribo

Moeten mensen zoals ik dood gaan? We kunnen niet zonder remmers. We hebben HIV en hebben onze medicijnen nodig!!

Mevrouw Maureen heeft geen remmers meer. Ze moet ze hebben!! De apotheek heeft niet. Ze vraagt zich af of men wil dat ze dood moet gaan? De boze en radeloze mevrouw is in gesprek gegaan met de media. Luister naar haar verhaal en deel het met anderen, misschien kan ze toch snel haar medicatie krijgen. Want dit kan toch niet?

Een burger uit Suriname zegt dat ze medicijnen moet halen bij de apotheek, maar de apotheek heeft de medicijnen niet en dan is elke keer weer het geval. Pas over een week zal de apotheek haar kunnen voorzien van de medicijnen. Als ze weten dat de medicijnen er niet zijn, moeten de medicijnen laten halen want we kunnen niet zonder de medicijnen.

Het gaat in deze om aidsremmers en die zouden altijd op voorraad moeten zijn. Momenteel heeft ze geen enkele remmers. Luister naar onderstaande video van RBN Suriname. De mevrouw is naar de media gegaan om haar verhaal te doen. Dit kan toch niet? Zonder remmer kunnen mensen met HIV dood gaan. “Is dat wat de regering wil?”

Mevrouw Maureen Matadin praat. Ze is boos. Ze heeft meer te vertellen. Bekijk de video. Geef het door aan een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken

Burger in Nickerie vraagt zich af of mensen met HIV dood moeten gaan