Moeder en zoontje vermist! Helpen jullie aub mee zoeken

moeder vermist Suriname

Gaarne dit bericht delen met een ieder. De familie Stuger uit Suriname vraagt hierbij dringend uw hulp!

Mariska en haar zoontje zijn spoorloos. Ze zijn een paar weken geleden uit huis vertrokken en nooit teruggekeerd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Weten jullie waar ze zijn? Maak dan aub contact met de familie of met  FamilieNieuws. Jullie hulp wordt zeer gewaardeerd.

Moeder en zoontje vermist

Goedendag FamilieNieuws we hebben jullie hulp nodig. Zou u dit bericht kunt delen namens de familie Stuger. Het zit namelijk zo. De 45-jarige Mariska en haar 8-jarige zoontje Joshua Stuger zijn sinds 8 juli 2021 spoorloos. Ze zijn om 4 uur in de ochtend van huis uit vertrokken en sindsdien niet teruggekeerd. Aan haar man is verteld dat ze de dokter zou hebben bezocht en de volgende dag terug zou keren..maar helaas zijn ze niet teruggekeerd.

de Familie is ongerust en radeloos. We weten niet wat wat we moeten doen en waar we moeten zoeken. Daar komt nog bij dat zowel moeder als zoontje doofstom zijn. Dus ze kunnen beiden niet praten en ook niet horen. Vandaar dat wij als familie u vragen of u dit kenbaar wilt maken op FamilieNieuws. We hopen dat de gemeenschap ons kan helpen door het bericht te delen.  Men mag ook contact maken met ons op het nummer +5977128816. We wonen in District Para in het Dorp Powakka ( Suriname). AUB helpen jullie ons. Bij voorbaat dank hoor.

moeder vermist Suriname