Mijn broertje Ruben Refos is er niet meer

broertje Ruben Refos Paramaribo 1

Onze Oom Ruben is er niet meer. Hij was een familie mens en een echte mensenvriend! Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maakt de bedroefde Carmen Linger – Refos bekend dat haar broertje Ruben Refos is overleden. Let op: MORGEN, donderdag 29 juli 2021, zal er een singi bakadina plaatsvinden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen alle bedroefden veel kracht en sterkte met het verlies.

God keek eens in zijn hemels paradijs. En heeft daar nog een plaats bereid, toen keek hij naar de aarde en zag jouw vermoeide strijd. Hij sloeg toen zijn armen om je heen en nam je op tot hem Zijn paradijs moet prachtig zijn. Hij kent er iedere stem. Hij wist dat jij het moeilijk had, Hij wist van al je pijn. Hij wist ook dat je op aarde nooit meer beter zou zijn. God zag dat de weg te moeilijk werd, de bergen hoog en zwaar. Dus sloot hij je vermoeide ogen en fluisterde; het is goed, kom nu maar.

Jouw geliefden zijn gebroken maar je ging toch niet alleen. Een stukje van ons ging met je mee naar het Vadershuis, zijn armen zijn om je heen. De leegte zonder jouw is met geen pen te beschrijven. De leegte zonder jouw zal altijd blijven. Maar de vele herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, maar voor altijd in ons hart.

Met droefheid, maar ook met heel veel mooie herinneringen maak ik mede namens mijn gezin bekend dat op 22 juli j.l. mijn geliefde jongere broer, hun oom en groot oom, Dhr

Ruben Edgar Refos

 het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld in de leeftijd van 64 jaar. In leven stond hij beter bekend als Benny en oom Ben. Hij was zoon van wijlen Gertruida Refos-Panka.

Uitvaart

Op donderdag 29 juli 2021 vindt de singi bakadina plaats van 17.00u-20.00u ten huize van de overledene aan de Coeroepina straat no 1 (hoek Lawastraat).

De uitvaart vind plaats op vrijdag 30 juli 2021 te Renè’s hof aan de Waakhuyzenlaan te Paramaribo.
Van 15.30u-16.00u bestaat er gelegenheid tot het nemen van afscheid in de aula aldaar, waarna de rouwdienst aanvangt om 16.00u en de ter aarde bestelling om 17.00u.

Uit allernaam jouw innig geliefde zus,
Carmen Linger – Refos, kinderen klein- en achterkleinkinderen allen met hun respectievelijke gezinnen in Suriname en Nederland.

Gaat u heen in vrede lief broertje, oom en groot oom.
In onze harten blijft u voort leven.

Gelieve de Covid-19 maatregelen in acht te houden.

broertje Ruben Refos Paramaribo 1

broertje Ruben Refos Paramaribo 1