Help meezoeken naar mijn dochter Chaheny uit Rotterdam

Lieve mensen aub dit bericht van vermissing delen in Nederland en het liefst omgeving Rotterdam!!!

Er wordt namelijk gezocht naar de 13-jarige Chaheny. Ze is al een paar dagen niet thuisgekomen. Bekijk het bericht van haar moeder en het officiële politiebericht voor meer info. Weet je waar ze is? Maak dan contact met haar radeloze moeder of met de politie in Nederland.

Moeder Nina deelde het volgende op Facebook:

Mijn dochter Chaheny (Nani) is al paar dagen vermist. Via deze weg wil ik iedereen vragen om mij te helpen om het te delen aub. Wij zijn allemaal heel erg bezorgd om haar. Elke kleine informatie kan ons helpen om haar te vinden.

Politie Rotterdam deelde het volgende bericht: GEZOCHT

De 13-jarige Chaheny is sinds 24-7 weg van huis. Ze is die dag het laatst gezien op de Huniadijk. Chaheny is 1.68m en heeft waarschijnlijk een rode Bristol tas bij zich. Mogelijk verblijft ze in de Dijkenbuurt in Rotterdam of in Capelle ad IJssel. Wilt u mee uitkijken naar haar? Als u haar ziet, bel 0900-8844 en geef uw informatie door voor het Politie Basisteam IJsselmonde en de Recherche Zuid. Of stuur haar moeder Nina een privebericht via Facebook. Klik hier.

Delen is Helpen Zoeken

vermist Nederland Rotterdan Chaheny

vermist Nederland Rotterdan Chaheny 10