De 40-jarige blogger Reena raakte besmet in Nederland- foto’s

bloggen Nederland Reena

De 40-jarige Reena Jagram is een blogger uit Nederland. Zij raakte besmet met het coronavirus. Haar twee dochters ook.

Ze was er goed ziek van en had het heel zwaar. Ze kwam in het ziekenhuis terecht. Ze vertelt uitgebreid haar verhaal zodat men op de hoogte is van het verloop en de gevolgen van de ziekte. Ze kreeg bijvoorbeeld hele erge haaruitval. Ze deelt haar verhaal omdat ze vindt dat er te weinig persoonlijke verhalen te vinden zijn. En jonge mensen moeten weten dat ze ook heel erg ziek kunnen worden. Lees haar blog en geef het door aan iedereen. Wij van FamilieNieuws wensen Reena heel veel kracht en hopen op een spoedig volledig herstel. Wil jij ook je ervaring delen? Laat het ons dan weten.

Lees hier de ervaring van de 40-jarige blogger Reena Jagram uit Nederland. Ze woont in Den Haag met haar twee dochters Dahlia & Gianna. Op 1 januari 2017 is ze begonnen met bloggen en deelt heel veel over fashion, beauty, lifestyle, travel en food. Maar ze deelt ook persoonlijke verhalen. Bijvoorbeeld over haar ervaring met Covid-19:

Zo begint haar blog daarover:

Dit artikel schrijf ik om mijn ervaring met Covid-19 te delen. Dat er nog steeds complotdenkers zijn die denken dat het virus verzonnen is en niet bestaat, dat maakt mij boos. Ik ben er goed ziek van geweest en had het zwaar te pakken. We kijken allemaal naar het nieuws en lezen het nieuws op internet. Er worden cijfers gedeeld hoeveel besmettingen er zijn, hoeveel mensen op de IC liggen en hoeveel coronadoden er zijn. Maar persoonlijke verhalen, krijgen we amper te horen. Toen ik ziek werd, ging ik ging op internet op zoek naar persoonlijke verhalen omdat ik benieuwd was naar ervaringen binnen mijn leeftijdsgroep. Echter vond ik er niet zo heel veel.

Ik ben net 40 geworden en ben altijd actief, gezond en fit geweest. Ik wil mijn leeftijdsgroep er bewust van maken dat ook zij er heel erg ziek van kunnen worden.

De eerste week

Ik werd steeds zieker en had koorts. Ik kreeg niet het gevoel dat de inhalator hielp. Toch bleef ik het gebruiken. De eetlust verdween en ik kreeg niks binnen. Als ik ook maar iets at, kon ik het niet binnen houden en spuugde ik alles weer uit. Ik voelde me misselijk, duizelig, had hevige hoofdpijn, kreeg pijn in mijn lichaam en het hoesten werd alleen maar erger.

Ik kon helemaal niks meer behalve liggen en slapen. Mijn kinderen hield ik op afstand. Een week nadat ik positief testte, heb ik hen ook getest en beiden waren positief. Lees verder in de blog

Lees hier haar volledige en uitgebreide verhaal op haar blog. Klik hier. Ze deelt ook heel wat foto’s. Je kunt ook al haar andere blogs lezen. Je kunt haar ook volgen op Facebook en Instagram

bloggen Nederland Reena bloggen Nederland Reena