28-jarige jongen overleden in zijn auto in het centrum van Paramaribo

Maldini Kartodikromo Paramaribo

Vanmiddag is een 28-jarige jongeman overleden in zijn auto. Let op het gaat hier NIET om een misdrijf zoals sommige mensen beweren.

Vermoedelijk kreeg de 28-jarige Maldini Kartodikromo problemen met zijn shunt. De jongeman was namelijk een nierpatiënt. Bekijk het bericht voor meer informatie. We wensen zijn geschrokken familieleden en vrienden heel veel kracht en sterkte toe.

De 28-jarige Maldini Kartodikromo is zojuist in zijn auto aan de Zwartenhovenbrugstraat, in hartje Paramaribo, overleden. Hij was dyalise-patiënt en vermoedelijk was er iets mis met de Shunt waardoor hij teveel bloed verloor. Familie en vrienden uiten hun verdriet en condoleances. Sterkte voor een ieder met dit veel te jonge verlies

De politie onderzoekt de zaak. Er kan alvast gezegd worden dat het geen misdrijf of verkeersongeval is

Later meer in het officiële politiebericht

Maldini Kartodikromo Paramaribo