Video – Het trieste verhaal van meneer Cruden en gezin – 1 voor 12 Suriname

cruden 1 voor 12

Hij heeft zoveel pijn, hij kan bijna niet uit zijn woorden komen. Echt erg! Luister naar de video van meneer en mevrouw Cruden. 1 ongelukje heeft hem vreselijk achteruit gebracht.

Meneer Cruden leeft met vreselijke pijnen. Hij zit de hele dag thuis in 1 hoek op 1 plek. Hij zit stil want elke beweging die hij maakt gaat gepaard met ernstige pijnen. Hij was een hardwerkende man maar na de val is hij niet meer de oude. Daarnaast is de woonsituatie niet bevorderlijk voor zijn gezondheid. Het gezin heeft het zwaar. Luister naar het trieste verhaal van familie Cruden.  Ze zijn in gesprek gegaan met 1 voor 12 Suriname. Mevrouw zag geen andere mogelijk. Geef het door aan een ieder. Wellicht kunnen ze advies en hulp krijgen. Hij moet ook snel verder behandeld worden want dit is geen leven voor het gezin.

Het gezin Cruden wil graag hun verhaal kwijt aan de gemeenschap. Mevrouw heeft Stichting 1 voor 12 benaderd. De 64-jarige meneer Eric Cruden heeft door een val zijn rug beschadigd. Hij heeft nu hele erge pijn. Pijn die plotseling opkomt zodra hij beweegt en steeds erger wordt.

Hij droeg een hele zware zak. Het regende en plotseling gleed hij uit. Hij is naar de dokter gegaan en kreeg te horen dat er iets met zijn wervel was. Op een tweede foto was te zien dat het beter ging, maar meneer vergaat van de pijn. Het wordt juist steeds erger. Hij moet verder behandeld worden, maar dat duurt zo lang. Hij kan niet meer.

Elke beweging die hij maakt gaat gepaard met vreselijke pijnen. Hij kan hier onmogelijk langer mee leven. Meneer is 64 jaar. Hij wil graag zo snel mogelijk verder geholpen worden. Hij kan zowat niet bewegen. Lichamelijk gaat hij achteruit, Hij valt ook af. Hij leeft met vreselijke pijnen. Daarnaast heeft de stichting geconstateerd dat de woonsituatie ook niet bevorderlijk is voor zijn toestand. het gezin heeft op meerder vlakken hulp nodig. Geef daarom de video door aan een ieder. Samen staan we sterk.

Bekijk hier de video van Stichting 1 voor 12 Suriname. Geef het door aan een ieder!

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook:

Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname

Video – De dringende operatie van mijn moeder – 1 voor 12 Suriname

Video – Jonge zwangere vrouw zoekt hulp voor haar tweeling – 1 voor 12 Suriname

Video – AUB, kunnen jullie ons helpen? – 1 voor 12

Video 1 voor 12 & foto’s – “Mijn zoon is doodgemaakt door zijn vriendin”