Tante Loetje en zoon Marcel Mac Intosh zijn er niet meer – video’s foto’s

tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname

Ongelofelijk maar waar. Moeder en zoon zijn beiden heengegaan. Dubbel verdriet voor de familie. Helpen jullie mee met de condoleances?

Mevrouw Louisa Mac-Intosh was vooral bekend als Tant Loetje, een vrolijke, gezellige, lieve en sterke oma. Ze is een paar dagen na haar zoon Marcel Mac Intosh overleden. Bekijk het bericht om de gedeelde foto’s en condoleances te bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Mac Intosh in Nickerie, Paramaribo, Nederland en  Amerika heel veel kracht met het verlies van 2 dierbaren.

Heer,
Ik ben moe.
Mijn energie zakt weg en mijn motivatie laat te wensen over.
Heer ik heb U hard nodig.
Ik heb Uw kracht en Uw frisse touch nodig
om weer op het goede spoor te komen.

Moeder

Louisa Josephine Mac Intosh

Zoon

Marcel Mac Intosh

Zijn overleden in Suriname

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s geef het door aan belangstellenden.

tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname

tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname

tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname tant Loetje Marcel mac Intosh moeder zoon Suriname