Jerry Esseboom uit Suriname is er niet meer – foto’s

Jerry Esseboom Tolud Suriname 1

Jerry Esseboom is vanmorgen overleden in het verkeer. Hij mocht maar 33 jaar jong worden. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

Zijn overlijden kwam als een donderslag bij heldere hemel. Vele familieleden en vrienden delen hun herinneringen en foto’s. Bekijk het bericht om ze te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie, vrienden en in het bijzonder zijn gezin veel kracht en sterkte toe.

In de media: De bromfietser die vanmorgen in het verkeer is omgekomen is de 33-jarige BBS’er Jerry Esseboom. Hij zat samen met iemand anders op de bromfiets. Na een aanrijding raakten beiden gewond. Esseboom overleefde het helaas niet. Lees meer in het officiële politiebericht. Klik hier

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s

Jerry Esseboom Tolud Suriname 1 Jerry Esseboom Tolud Suriname 1 Jerry Esseboom Tolud Suriname 1 Jerry Esseboom Tolud Suriname 1 Jerry Esseboom Tolud Suriname 1

Jerry Esseboom Tolud Suriname 1