6-jarige Nathy verdronken in Nederland – Helpen jullie mee?

nathy zwemles Nederland

De kleine Nathy is overleden in Nederland…verdronken. Hij stond op de lange wachtlijst voor zwemles

Zijn alleenstaande moeder Anita moet nu verder zonder hem. “We kunnen de pijn die zij voelt niet wegnemen, wel kunnen we de pijn iets verzachten door haar zoontje een waardig afscheid te geven”. Dat zeggen de nabestaanden die geld ophalen voor de uitvaart door middel van een crowdfunding. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan een ieder wellicht willen meer mensen meehelpen. Samen staan we sterk. Sterkte mama Anita.

In de media:
Het jongetje Nathy (6 jaar), dat deze week verdronk in de Trekvliet vlakbij de molen en de brug in Laak, stond volgens zijn moeder al anderhalf jaar op de wachtlijst voor zwemles. ,,Hij kwam maar niet aan de beurt”, vertelt ze verslagen op de oever, waar haar enige kind in het diepe water viel en verdronk.

20 juli 2021. Een dag die we helaas nooit meer zullen vergeten.

Nathy speelt vrolijk buiten met zijn waterpistooltje. En ineens slaat het noodlot toe. Hij glijdt uit, valt in het koude water, naar adem happend, maar ondanks een dappere laatste strijd redt hij het helaas niet.

Een prachtige jochie is op 6 jarige leeftijd overleden. En zijn alleenstaande moeder Anita moet nu verder zonder hem. We kunnen de pijn die Anita voelt niet wegnemen, wel kunnen de pijn iets verzachten. Vandaar deze crowdfunding, want samen staan we sterker. Laten we onze krachten bundelen voor Anita, maar vooral namens Nathy. Het minste wat Nathy namelijk verdient is een waardig afscheid.

Alvast bedankt voor uw donatie, ongeacht hoe groot of klein, uw liefde wordt gevoeld.

En Nathy.. we gaan je ontzettend missen, maar we zullen je nooit vergeten!

Wil je ook doneren? Klik op onderstaande link: Gelukkig is er al heel wat opgehaald. Dat komt vast goed.