Video – Help!! Ik vertrouw de dood van mijn dochter Charlenne Toenae niet!

Charlenne Toenae vader

Luister goed naar deze video: Haar vader kreeg een telefoon met de boodschap dat zijn dochter dood was. Hij dacht eerst dat het een grap was want ze was helemaal niet ziek ofzo.

Ze overleed thuis bij haar vriend. Die vriend heeft hem gezegd dat ze corona had. Maar vader zag bloed en blauwe plekken op het lichaam van zijn dochter. Hoe dan? De bedroefde vader deelt zijn verhaal in de media. Luister naar zijn verhaal en geef het door aan een ieder. Klopt het allemaal wel? Hij vertrouwt de zaak niet. Hij rust niet voordat hij weet waar zijn dochter aan is overleden. De familie is radeloos. Wat denken jullie ervan? We wensen hem sterkte.

De 38-jarige Charlenne Toenae is op 27 juni komen te overlijden. Het is inmiddels een maand geleden en nog steeds is er geen overlijdensakte vrijgegeven. Met toestemming van de politie is Charlenne wel begraven. Maar Ronald Janomo, haar vader, zegt dat hij niet zal rusten totdat hij weet waar zijn dochter aan is overleden. Zijn hart bloedt. Charlenne is bij haar vriend thuis overleden. Die vriend zegt dat het corona was. Maar de situatie waarop de vader zijn dochter heeft aangetroffen lijkt dubieus.

De vader van Charlenne wil graag dat zijn verhaal in de media komt en is in gesprek met TBN Prime Alert. De familie is in diepe rouw, want precies 2 dagen na het overlijden van Charlenne ook haar 85-jarige grootmoeder overleden. Ze kon het niet verdragen.

Bekijk hier de video van TBN Prime Alert onder de gedeelde foto’s:

Charlenne Toenae vader Charlenne Toenae vader