Live video uitvaart – Onze Broeder Antonius Todie is ons voorgegaan – foto’s

antonius Todie

Go papa is er niet meer!!

Kijken jullie samen met ons naar de indrukwekkende uitvaart en bekijk de uitgebreide foto en video reportage van de succesvolle ondernemer, geweldige papa en opa en een man van Gods woord. Antonius Todie is heengegaan en laat velen harten verdrietig achter. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Op dit moment is de uitvaart. Speciaal voor de mensen die er niet bij konden zijn is er een livestream. Je kunt het hier bekijken Bekijk tevens de vele gedeelde foto’s en condoleances. geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder mevrouw Maria Todie en kinderen veel kracht en sterkte.

Onze geliefde

Antonius Todie

Is overleden

Broeder Todie was de stichter van de r.-k. basisgemeente Hanna’s Lust
De ondernemer was oa eigenaar van DOMAP uitvaartbedrijf

Wij hebben het droevige bericht ontvangen van het heengaan van catechist broeder Antonius Todie. “Antonius Todie was een charismatische persoon, die door zijn eenvoud, praktisch inzicht, groot geloof en visie een heel stimulerende rol heeft gespeeld bij de integratie van de Aucaanse cultuur en christelijke geloofsbeleving,” schrijft pater Toon te Dorsthorst. Broeder Todie was de stichter van de r.-k. basisgemeente Hanna’s Lust. Uit deze basisgemeente zijn twee andere basisgemeenten voortgekomen, namelijk Sunnypoint en Polisna in St. Laurent du Maroni in Frans-Guyana. Antonius Todie was de vader van diaken Freddy Todie en de pastorale leiders Eline en Albert Todie. Op 18 mei jl. mocht Antonius Todie nog zijn 80e verjaardag vieren. De r.-k. geloofsgemeenschap verliest in hem een grote inspirator en een harde werker. Wij wensen de gehele familie Todie veel sterkte nu broeder Antonius ons is voorgegaan naar het hemels Vaderhuis.

~ R.K. Bisdom Paramaribo ~

antonius Todie

antonius Todie

antonius Todie antonius Todie antonius Todie antonius Todie antonius Todie

antonius Todie antonius Todie

antonius Todie

Bekijk hier de video van de uitvaart:

Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.