Rohitas Sital, Cedric Tertullien en Shawn Stolk overleden – Politie Suriname – foto’s

Politie Suriname heeft zojuist de namen bekend gemaakt van de 3 verkoolde lijken die aangetroffen zijn in een voertuig.

De jonge mannen zijn op wrede wijze vermoord.. Bekijk het het officiële politie bericht om te lezen wat er is gebeurd. We wensen de nabestaanden veel sterkte met het vreselijke verlies. P.s. Opgelet: Er zijn meerdere mensen die Shawn Stolk heten in Suriname

De drie verkoolde lijken die in de vroege ochtend van zondag 18 juli in een voertuig aan de Noordpolderdam ter hoogte van leiding 8 werden aangetroffen zijn geïdentificeerd. De om het leven gebrachte personen waren in leven geheten: Rohitas Sital (39), Cedric Tertullien (27) en Shawn Stolk (24). (velen kennen hem als Kasanpawiro). De ontzielde lichamen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

Eerder schreef de politie: Drie verkoolde lijken in afgebrand voertuig te Noordpolderdam aangetroffen.

In de vroege ochtend van zondag 18 juli heeft de politie van Kwatta een afgebrande pick up van het merk Ford Ranger aangetroffen te Noordpolderdam, ter hoogte van leiding 8 in het district Wanica. Nadat de brandweer klaar was met blussingswerkzaamheden, zijn drie verkoolde lijken in de pick-up aangetroffen. Het gaat in deze om lijken van manspersonen. Twee van de lijken bevonden zich in de laadbak en een in het voertuig en wel achter de twee voorste zittingen. Het is voor de politie nu al duidelijk dat de drie personen door misdrijf om het leven zijn gebracht.

Deze zaak is inmiddels door de politie van Kwatta overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Het is verwachtbaar dat de juiste namen van de slachtoffers en andere bijzonderheden met betrekking tot deze zaak zeer binnenkort door de politie zal worden prijs gegeven. De ontzielde lichamen zijn hangende het onderzoek in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

Bekijk onderstaande foto’s van de slachtoffers. Binnengekomen via Facebook.