Live video – Het afscheid van onze lieve Rekha Khoenkhoen – Paltoe – foto’s

paltoe khoenkhoen Suriname

Rekha Khoenkhoen – Paltoe is veel te jong overleden. Dubbel verdriet voor de familie die eigenlijk een nieuw neefje of nichtje verwachtte. Helpen jullie mee met de condoleances?

Bekijk de hartverscheurende live video – Op dit moment is de uitvaart gaande. Speciaal voor de mensen die er niet bij konden zijn is er een livestream. Je kunt de video hier bekijken. Let op de beelden en geluiden kunnen zeer emotioneel overkomen. Houdt u daar aub rekening mee. Bekijk tevens de gedeelde foto’s en verdrietige berichten van de familie. Wij van FamilieNieuws wensen de families Khoenkhoen en Paltoe en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe.

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken. 

Beste familie, vrienden en kennissen, diep bedroefd en met pijn in onze hart, willen wij u mededelen dat onze dierbare,

Rekha Khoenkhoen – Paltoe

Is overleden

Op donderdag 22 juli wordt zij gecremeerd. Tijd om afscheid te nemen is mogelijk vanaf 10.00am. De stoet vertrekt om 12.00pm vanuit Mahammed Rashied Pierkhanweg 168 richting Weg naar Zee waar om 14.00u de crematie plaats zal vinden.

Alvast bedankt voor jullie steun en medeleven!
Namens familie Khoenkhoen & Paltoe.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances.

paltoe khoenkhoen Suriname paltoe khoenkhoen Suriname paltoe khoenkhoen Suriname paltoe khoenkhoen Suriname paltoe khoenkhoen Suriname paltoe khoenkhoen Suriname paltoe khoenkhoen Suriname

paltoe khoenkhoen Suriname paltoe khoenkhoen Suriname paltoe khoenkhoen Suriname


Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.