Onze geliefde Eudia van Hetten – Daniëls is te vroeg heengegaan – video & foto’s

eudia van hetten Daniels

Precies 2 jaar geleden verloor Humprey van Hetten 4 kleinkinderen na een brand. Het gezin moet wederom groot verdriet verwerken. Zijn geliefde vrouw Eudia van Hetten – Daniëls is namelijk overleden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Eudia mocht maar 51 jaar jong worden. In leven was zij werkzaam bij het ministerie van volksgezondheid. Bekijk het bericht voor meer informatie, prachtige foto’s en een gedeelde video. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen Humprey en zoon Elgerow van Hetten en alle overige familieleden, vele vrienden en collega’s veel kracht toe

Je bent niet dood.
Je bent pas dood als we je vergeten zijn.
Ga in vrede

Eudia Elfriede Augustine van Hetten – Daniëls

Geboren Paramaribo 25-2-1970
Overleden Paramaribo 15-7-2021
In de leeftijd van 51 jaar
Zij was dochter van Sieglind Noordwijk, moeder van Elgerow van Hetten en vrouw van Humprey van Hetten

In leven was zij werkzaam bij het ministerie van volksgezondheid. Zij was deel van de inspectie voor Verplegende en verzorgende beroepen (IVV) en heeft haar krachten gegeven aan de RGD als waarnemend onderdirecteur verpleegkundige aangelegenheden.

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Bekijk onderstaande gedeelde foto; video’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden: