Onze Binoe Akloe is plotseling in Nederland heengegaan – foto’s

Binadath Akloe Nederland

Wie had dat gedacht, dat hij plotseling uit ons midden weggerukt zou worden? Binadath Akloe is overleden in Nederland. Helpen jullie mee met de condoleances?

Binadath is maar 40 jaar jong geworden. De levensgenieter was voor velen bekend als Gino, Biens, Binoe of Selecta. MORGEN, woensdag 21 juli 2021, is de crematie in Amsterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie, andere gedeelde foto en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaande veel kracht toe.

Wie had dat gedacht, dat jij uit ons midden plotseling weggerukt zou worden
Het is onwerkelijk, niet te bevatten. Onze bijzondere altijd gezellige levensgenieter Broertje Binoe heeft ons verlaten
One Love 

Een laatste groet
Yo Biens, potje voetballen?
Turkije tegen Suriname!! Aii kom maar, Pleintje of Obi?
Zo ontstonden de vele voetbalpartijtjes op oa Ambonplein!
Het Pleintje waar velen van ons hun voetstappen hebben gezet. Het Pleintje daar waar we zijn opgegroeid en waar we een onbezorgde jeugd hebben gehad met al onze buurtgenoten. Buurtgenoten die broeders en zusters werden!

Woensdag 21 juli 2021 om 14.40 uur wordt Pleintje weer ff van ons! Ambonplein wordt de tussenstop van Binoe, onderweg naar zijn laatste reis! Alle broeders en zusters zijn daarbij van harte welkom. Mochten jullie aanwezig willen zijn, dan vragen wij jullie te verzamelen om 14.20 uur bij Ambonplein. Om Binoe zo goed mogelijk te begeleiden op zijn laatste reis, vragen wij jullie om met je meest gekleurde zakdoek te zwaaien en het liedje One Love van Bob Marley te draaien als hij langs wordt gereden. Jullie mogen aansluiten met de stoet en Binoe begeleiden naar Westgaarde Ookmeerweg 275 Osdorp te Amsterdam. Dit is het laatste station van Binoe op weg naar zijn laatste reis.
Helaas door alle Covid maatregelen zal in besloten kring, Binoe verder reizen. Waka Boeng Binoe, Biens, Gino, Damsco.

Namens,
Zus Prabha Akloe

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie:

Binadath Akloe Nederland Binadath Akloe Nederland