Live video – Het afscheid van ‘Peppy de Clown’ Gert Karnawi in Suriname

Peppy clown Suriname

Een kinderfeestje was pas compleet met Peppy de Clown. Velen van ons moeten zijn dood nog verwerken. Bekijk de video van zijn begrafenis en de nieuwe foto’s. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – De zeer geliefde Gert Karnawi vooral bekend als Peppy de Clown werd ziek. Alleen een nier-donatie kon zijn leven redden. Hij ging ontzettend snel achteruit en heeft het niet gehaald. Hij mocht maar 43 jaar jong worden. Speciaal voor de mensen die er niet bij konden zijn was er een livestream tijdens de uitvaart. Je kunt het hier bekijken. Geef het door aan iedereen. Wij van FamilieNieuws wensen zijn nabestaanden en de vele kinderen die hem gaan missen, veel kracht toe

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken.

Geboren op 9 juli 1978
Overleden op 16 juli 2021
In de jonge leeftijd van 43 jaar

De heer

Gert Kliman Karnawi
Meer bekend als Peppy de Clown

De uitvaart heeft plaatsgevonden op zondag 18 juli 2021. Peppy is begraven op de begraafplaats te Sutjieweg, een zijstraat van de Weg naar Peperpot. Live video onderin dit bericht.

Peppy clown Suriname Peppy clown Suriname Peppy clown Suriname Peppy clown Suriname Peppy clown Suriname Peppy clown Suriname Peppy clown Suriname


Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken

Bekijk onderstaand bericht voor meer gedeelde foto’s, condoleances en luister naar wat live video’s van de enige echte Peppy de Clownkar een paar dagen voor zijn overlijden.

Peppy de Clown uit Suriname heeft ons gisteren verlaten