Live video – Afscheid van onze collega Shailish Manohar – Politie Suriname

collega Manohar politie

Veel te jong, te vroeg en te tragisch moesten ze afscheid nemen van hun collega. Shailish Manohar is maar 24 jaar jong geworden. Hij was werkzaam op het politiebureau Munder. Een emotionele dag voor zijn collega’s. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Op dit moment is de uitvaart te Paramaribo. Speciaal voor de mensen die er niet bij konden zijn is er een livestream .Je kunt de video daarvan hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Let op: De beelden kunnen emotioneel overkomen. Wij van FamilieNieuws wensen het korps, de familieleden en vele vrienden van Shailish veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken.

Politie Suriname deelde het volgende bericht: Overlijdensbericht van

MANOHAR SHAILISH PERKASH

Maar wij vertrouwen op Gods belofte en zien uit naar een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont
(2 Petrus 3:13).

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op 13 juli 2021 haar is komen te ontvallen, de aspirant agent van politie, MANOHAR SHAILISH PERKASH op de leeftijd van 24 jaar.

Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Munder. De crematie met aangepast korpseer vindt plaats op woensdag 21 juli 2021 om 14.00 uur op het crematieoord te “Weg naar Zee”. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 09.00 uur – 10.00 uur aan de Baboe G. Sewradjsinghweg nummer 77 zijstraat van de Commissarisweg, gevolgd door een uitvaartdienst van 10.00 uur tot 13.00 uur. De stoet vertrekt om 13.00 uur onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (M.S.D.) naar het crematieoord te “Weg naar Zee”.  Ter hoogte van het crematieoord zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer naar de crematieplek worden begeleid.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

collega Manohar politie collega Manohar politie collega Manohar politie collega Manohar politie

Bekijk hier de live video van de uitvaart


Gaat de video niet open? Bekijk hem dan rechtstreeks via Youtube KLIK HIER

Lees ook:

Mijn lieve neefje, Shailish Manohar, is tragisch heengegaan

Politieman verliest leven in het verkeer – politie Suriname – Video’s