Onze voorzitter Theo Jubitana heeft het niet gehaald – foto’s & video’s

Theo Jubitana Inheemsen Suriname

Wat een droevig bericht op de dinsdag middag. Dit had niemand zien aankomen. Velen hadden gehoopt dat hij het zou halen. Theo Jubitana is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

Voorzitter van de Vids en oud voorzitter van Amazone Partij Suriname, Theo Jubitana is vandaag overleden. Hij mocht maar 56 jaar jong worden!¬†Bekijk het bericht en de vele gedeelde condoleances en foto’s en interessante video’s . Wij van FamilieNieuws wensen, in het bijzonder de inheemse, gemeenschap in Suriname veel power met dit veel te jonge verlies.

De 56-jarige Theo Jubitana is vandaag overleden in het ziekenhuis. Hij was voorzitter van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (Vids). Hij is ook voorzitter geweest van de Amazone Partij Suriname. Theodoris Jubitana, was dorpshoofd van Hollandse Kamp. Hij werd eerder deze maand opgenomen in het ziekenhuis nadat hij besmet raakte met het coronavirus. Jubitana werd in de eerste week van deze maand in het ziekenhuis opgenomen na besmet te zijn geraakt met het coronavirus.

Onderstaand bericht plaatste de Vids op social media:
Met zeer veel verdriet maakt de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname bekend dat vandaag haar voorzitter Theodoris Jubitana, dorpshoofd van Hollandse Kamp, is heengegaan in de strijd tegen Covid-19. Ons hart gaat uit naar de familie, aan wie wij zeer veel sterkte toewensen. Condoleances aan de gehele Inheemse gemeenschap in Suriname, en vooral aan de gemeenschap van Hollandse Kamp. Moge Adajali onze leider in Zijn licht verwelkomen.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances en video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname Theo Jubitana Inheemsen Suriname