Video’s – Peter R. de Vries hielp familie vermoorde Rosleny

overleden Amsterdam

Hij mocht echt nog niet gaan. Zoveel mensen hebben hem nodig!!

1 van de spraakmakende mysteries waarmee de vermoorde Peter R de Vries bezig was, was de moord op de 28-jarige Rosleny. De jonge moeder werd op klaarlichte dag neergeknald in de Bijlmer. Ze bracht net haar kindje naar school. Het is inmiddels al 5 jaar geleden en de dader loopt nog steeds vrij rond!

Het overlijden van Peter R. de Vries is hard aangekomen bij Shulesca, de nicht van Rosleny. Ze had een dag voor de aanslag op hem nog telefonisch contact met hem. Hij deed echt zijn best voor haar en de familie. Bekijk de nieuwe video. Nicht Shulesca vertelt emotioneel over het laatste gesprek met Peter. Zal de dader ooit gepakt worden nu Peter dood is? 1 ding is duidelijk: Opgeven is geen optie! Dat zouden Peter en Rosleny beiden niet willen. Deel het bericht met iedereen. Misschien kan de moordenaar zichzelf aanmelden.

AT5 schreef het volgende: Het overlijden van Peter R. de Vries is hard aangekomen bij Shulesca de la Croes, de nicht van Rosleny Magdalena. Ze had een dag voor de aanslag op Peter R. De Vries nog telefonisch contact met hem.
Hij zei tegen mij: ‘Shulesca, geef nog niet op er komt gerechtigheid’, vertelt Shulesca de la Croes.

Het is vijf jaar geleden dat de 28-jarige Rosleny Magdalena is vermoord. Op klaarlichte dag, midden op straat in Holendrecht. “Doodgeknald” Noemde Peter het. Om duidelijk aan te geven hoe wreed deze jonge moeder is vermoord. Drie jaar ging voorbij zonder dat er een verdachte werd aangehouden voor de moord op Magdalena.

In 2019 dook misdaadjournalist Peter R. de Vries in de zaak om ervoor te zorgen dat er een dader gepakt kon worden. Het was het begin van een goede band tussen De Vries en de nabestaanden van Rosleny Magdalena. “Elk moment dat ik Peter sprak was er nooit een zin dat hij zei: ‘ik geef nu op”’, vertelt Shulesca zichtbaar geëmotioneerd.

Bekijk hier de video:

Lees de eerdere berichten en bekijk de vele andere video’s omtrent de zaak:

Peter R. de Vries zoekt moordenaar van Rosleny Magdalena uit Amsterdam Zuidoost (video’s)

Redcatie: Werd Rosleny opgewacht door haar moordenaar?

Video: Update: Stille tocht en uitvaart van de 28-jarige Rosleny Magdalena

Redactie: Dochtertje vermoorde Rosleny Magdalena weggehaald bij haar familie

Opsporing: Politie Amsterdam vraagt uw hulp ivm moord Rosleny Magdalena

Video: 15.000euro voor gouden tip moord Rosleny Magdalena

Video – 1 jaar na de moord op 28-jarige Rosleny Magdalena