Video – Phylis raakte besmet en werd opgenomen – Ervaring van een patiënt

ziekenhuis Suriname

Luister naar het verhaal van Phylis. Ze werkt zelf bij BOG. Maar ook zij is besmet geraakt met het COVID-19 Virus. Ze had de prik nog niet gehad vanwege haar eventuele kinderwens

Video – Ze vertelt uitgebreid en heel duidelijk wat haar allemaal is overkomen. Het begon met extreme vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn en toen kreeg ze ineens vette diarree. Ze kreeg zwarte lippen merkte haar moeder op. Het ging helemaal niet goed met haar en ze moest opgenomen worden. Bekijk de video en geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn de verschillende symptomen. Phylis is nog steeds niet de oude. Helpen jullie mee met de beterschapswensen voor haar?

Een ieder kan besmet raken met het coronavirus. En niet weten waar je de besmetting hebt opgelopen. De gevolgen welke dit virus met zich meebrengt is niet om over te praten. Zelfs als je weer genezen bent kun je veel last krijgen van de zware bijwerkingen die dit virus achterlaat. Vermoeidheid, pijn op de borst, kortademigheid en je zwak voelen zijn enkele van de klachten en bijwerkingen die je eraan over kan houden.

Phylis Pinas is ook besmet geraakt. Ze is hoofd van het centraal laboratorium van het BOG en zij is ernstig ziek geweest. Ze deelt zeer uitgebreid haar verhaal met de gemeenschap in de volgende video. Ze vertelt hoe ze het heeft ervaren om besmet te zijn geweest. Ze was zo ziek dat ze op de high care afdeling terecht is gekomen. Luister naar haar indrukwekkende verhaal in de video en geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn van de gevolgen van dit virus!

Bekijk hier de video:


Bekijk ook:

Video’s – Mohammed uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex-patiënt

Deze ziekte is geen grap! Ervaring van een patiënt – foto’s & video

Video – Bekende ondernemer Waddy Sowma raakte besmet – ervaring van een patiënt

Video – Rivano uit Suriname raakte besmet – ervaring van een patiënt

Video – DNA lid, Ebu Jones vertelt over zijn ervaring met Covid

Video – Moeder en dochter Vismale zijn besmet geraakt – Ervaring van een patiënt

Video – Familie Thakoer raakte besmet – ervaring van een patiënt