De Surinaamse Tasja De Castiel zoekt contact met een leuke heer – dating oproep

dating Suriname Nederland

Hallo FamilieNieuws, Bedankt voor de kans om mijn verhaal te vertellen. En dat ik mijn oproep via jullie mag  plaatsen.  Ik hoop dat er iets moois uit komt.

Lees hier de dating/vriendschaps-oproep van de Surinaamse Tasja. We hebben ook wat links van Nederlandse datingsites voor haar toegevoegd. Je kunt jezelf ook aanmelden als je wilt. Iedereen mag zijn/haar geluk zoeken toch? Geef het door aan je zoekende vriendinnen of vrienden. 

Mijn naam is Tasja De Castiel. Ik ben een Surinaamse moeder van 49 jaar. eerlijk gezegd ben ik een beetje eenzaam en ben opzoek naar gezelschap. Gezelschap van een leuke heer. Ik ben in de eerste instantie opzoek naar een leuke vriendschap. maar mocht dit meer worden dan zal ik dit zeker niet uit de weg gaan.

Ik zal mijn email adres toevoegen zodat de mannen die interesse hebben mij persoonlijk kunnen contacten. Voor serieuze reacties mail naar: [email protected]

Onderstaand is mijn profiel:

Creoolse dame van 49 jaar
Vol slank
Werkend en vrij zelfstandig
Alleenstaand
2 jong volwassen kinderen

Ik ben dus opzoek naar contact met een man voor een leuke vriendschap welke wellicht kan uitgroeien tot een leuke relatie. Dit is zo een beetje het profiel van de man waar ik naar opzoek ben:

Een heer in Suriname/ buitenland
Tussen de 50 en 55 jaar
Werkend
Zelfstandig
Alleenstaand
Slank/ vol slank
Kinderen mag, liefs oudere kinderen

Bedankt FamilieNieuws en de lezers voor het delen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Vriendelijke groetjes van Tasja De Castiel uit Suriname

We kunnen Tasja en wellicht andere dames en heren ook een beetje helpen via onderstaande links.
Wil je ook iemand ontmoeten uit het buitenland en verliefd worden. Of wil je gewoon een sugardaddy of een intieme buddy? Of zoek je iemand van hetzelfde geslacht? Bekijk dan de links onderin het bericht. Je kunt je gewoon aanmelden. You never know. Het kan allemaal discreet en anoniem. Klik op de link die jij interessant vindt, dan wordt je vanzelf doorgestuurd naar de website.

Ps. heb je een leuke of minder leuke ervaring over daten, die je wilt delen. Schrijf ons en we publiceren het anoniem. 

Bekijk onderstaande dating bureaus

Nextlove.com is de datingsite voor alleenstaande ouders. De doelgroep bestaat uit gescheiden ouders, alleenstaande ouders en personen die graag alleenstaande ouders willen ontmoeten.

50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze relatie

Second Love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Alleenstaande-moeders.nl is een datingsite speciaal voor alleenstaande moeders en vaders. 

Mysecretdate is gemaakt voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar intimiteit in bed, een relatie, affaire of gewoon een leuke date. Je kunt gratis een profiel aanmaken

 RichMeetBeautiful is een online ontmoetingsplaats voor volwassen, succesvolle en economische gevestigde heren, waarbij contact wordt gemaakt met mooie jonge vrouwen.

SeekforSugar is een stijlvolle, discrete sugardating website uit Nederland. De website is gericht op succesvolle heren (sugardaddies) en aantrekkelijke, jonge dames (sugarbabies). De succesvolle heren hebben vaak een drukke agenda en weinig tijd voor ontspanning of een (liefdes)relatie. Zij zoeken een sugarbaby waar zij fijne momenten mee kunnen beleven:

Onderstaande site is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor mannen die op zoek zijn naar een date, relatie of flirt met andere mannen. 

Bilove.nl is de eerste datingsite voor vrouwen die fantasieën hebben over een beginnend contact met andere vrouwen