Video’s – “Liever ga ik gelijk dood”

burgers Suriname video

Erg erg erg, om te luisteren naar de woorden van deze mensen. Hartverscheurend.

De situatie in het land maakt velen emotioneel en radeloos. Bekijk de zeer trieste video’s en luister naar de wanhopige verhalen van sommige burgers. Een man vertelt hoe hij de situatie in Suriname op dit moment ervaart. Hij laat zelfs zijn emoties en tranen de vrije loop.

Het raakt je om zo iemand te zien huilen. Hij zegt: “Liever ga ik gelijk dood”. Maar hij blijft doorgaan en geeft niet op! Een andere vrouw vertelt over haar leven. Ze weet niet wat ze moet doen.  Bekijk de video’s en geef het door aan anderen. A libie tranga. Voelen jullie het ook? Wat moet er gebeuren om ons leven weer terug te krijgen?

Video’s

Video van RBN: Een burger geeft zeer emotioneel aan hoe hij de situatie in het land ervaart. bekijk de video en geef het door aan een ieder zodat het ook de juiste mensen kaan bereiken.

Bekijk ook wat andere video’s van burgers over de situatie in ons land: Video’s van TBN Prime Alert en Culturu.


burgers Suriname video