Video – Jonge zwangere vrouw zoekt hulp voor haar tweeling – 1 voor 12 Suriname

moeder zwanger Suriname

Waar is de verwekker? Dat wil bijna iedereen weten, toch? Die heeft haar in de steek gelaten op het moment dat hij hoorde dat ze zwanger was.

De jonge Jo-Ann is in verwachting van een tweeling. Ze heeft het ontzettend zwaar en heeft een dringende oproep voor de gemeenschap. Ze vertelt samen met haar moeder over de situatie aan Stichting 1 voor 12 Suriname. Ze is in blijde verachting maar weet niet hoe ze het gaat redden. Bekijk de oproep in de video en geef het door aan eenieder. Wellicht heeft iemand wat hulp of advies voor deze jonge in de steek gelaten toekomstige mama

Jo Ann Meye is een jonge vrouw, die zwanger is van een tweeling. Ze woont aan de Pomtayerweg bij haar moeder. Ze werkt niet. De verwekker, van de nog te verwachten tweeling, heeft haar in de steek gelaten op het moment dat hij hoorde dat ze zwanger was. Ze staat er dus alleen voor. Gelukkig heeft ze haar ouders. Ze staan haar bij en hebben haar niet op straat gezet.

Haar ouders kunnen haar niet volledig ondersteunen. Zij leven van een oudedagsvoorziening en dat is amper genoeg voor hunzelf. Het zijn namelijk zware tijden. Jo An heeft daarom samen met haar moeder een oproep voor de gemeenschap. Ze vragen om hulp en ondersteuning voor mama en haar ongeboren kindjes. Twee jongens. Hulp in welke vorm dan ook is welkom.

Bekijk hier de video van Stichting 1 voor 12 Suriname en geef het door aan een ieder:


Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook:

Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname

Ik ben 17 en zwanger en mijn ouders hebben me op straat gezet – anoniem Paramaribo

Video – In de steek gelaten hoogzwangere moeder zoekt hulp via 1 voor 12

Ik wil niet zwanger worden van mijn man – anoniem Suriname

Video – Jonge zieke moeder vertelt haar emotionele verhaal – 1 voor 12 Suriname

‘Maar’ 1 nieuwe besmetting in Suriname – Video’s – zwanger en corona

Je vrucht/kind verliezen tijdens de zwangerschap -Video’s ervaringsverhalen

Is die dame echt zwanger van mijn man? Anoniem Paramaribo