Live video – Afscheid Ramsay Groman in Paramaribo – foto’s

Ramsay Groman Suriname

Vandaag nemen vrienden, familieleden en sportmaatjes in Paramaribo afscheid van, de in Zuid Afrika overleden, Ramsay Groman. Hij werkte daar voor IBM en hij volleybalde vroeger voor Yellow Birds. Hij mocht maar 38 jaar jong worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Speciaal voor de mensen in Nederland, Suriname en Zuid Afrika is er een live stream aanwezig. Je kunt de video daarvan hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Bekijk ook de overige gedeelde condoleances en foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder de families Gietel en Groman, veel kracht toe.

Al gaat mijn weg door een donker dal,
ik vrees geen gevaar,
want u bent bij mij,
uw stok en uw staf,
zij geven mij moed.
Psalm 23:4

Overleden

Ramsay Franklyn Jessy Groman

Geboren 9 mei 1983
Overleden 27 juni 2021 in de jonge leeftijd van 38 jaar

Uitvaart te Paramaribo is op zaterdag 17 juli 2021. Rond 13.00u zullen wij hem als Yellow Birds Familie “uitzwaaien” op het terrein van ‘Het Nest’ aan de Bodegravenlaan. ** Er zal, voor de duidelijkheid, GEEN gelegenheid zijn tot afscheid nemen bij Het Nest. Dat gebeurt bij de aula van Pijl en Boog (zie de informatie op onderstaande foto’s)

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances van zijn familie, vrienden en sport matties uit binnen en buitenland. Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken. Geef het door aan belangstellenden

ramsay Groman Paramaribo ramsay Groman Paramaribo ramsay Groman Paramaribo

ramsay Groman Paramaribo ramsay Groman Paramaribo ramsay Groman Paramaribo ramsay Groman Paramaribo

Bekijk hier de live video.


Gaat de video niet open? Klik hier om hem rechtstreeks via Youtube te bekijken

Bekijk onderstaand bericht voor extra foto’s en informatie:

Onze Ramsay Groman is er niet meer – foto reportage