Video’s – ‘Surinaamse singi neti muziek’ voor Peter R. de Vries in Amsterdam

peter R de vries Surinaams Amsterdam

Peter R. de Vries is vandaag overleden!

De vermoorde misdaadverslaggever heeft zojuist een bijzonder eerbetoon ontvangen na een social media oproep voor de Surinaamse gemeenschap in Nederland. De beelden waren ook live te bekijken tijdens de bijzondere en emotionele uitzending in het programma van Humberto Tan.

Luister naar de muziek van de spontane ‘singi neti’ “Nanga palm a de go”, muziek die de meeste van ons ontroert en een bijzonder gevoel achterlaat. Bekijk ook wat andere mooie en merkwaardige video’s van een merkwaardige man.  Geef het door aan iedereen. Rust zacht Peter. Je gaat echt gemist worden. Helpen jullie mee met de condoleances voor zijn gezin, vriendin en collega’s?

Roy Ristie schreef het volgende op social media:

Overlijden Peter R. de Vries kwam hard binnen. Verslagen maar strijdbare Amsterdammers, zochten vanavond troost bij elkaar. De spontane ‘singi neti’ werd opgeluisterd met Bazuinmuziek o.l.v. Clide Esseboom. #VerbondenTegenGeweld

Dank aan Queen Heleen Bustamente, Brian Martens, Thalita Keerveld en vele anderen die op traditionele Surinaamse manier eer brachten aan onze Peter namens een verbonden Nederland. #VerdrietDiscrimineertNiet
Het applaus was voor Peter R. de Vries uit dankbaarheid voor wat hij voor de samenleving heeft betekend

Bekijk hier wat video’s van het eerbetoon:

Bekijk hier wat andere bijzondere video’s van deze merkwaardige man:

peter R de vries Surinaams Amsterdam