Onze Mala Somar is veel te jong heengegaan – foto’s video

mala sheonandan Somar Suriname

Ze is nu verlost van alle pijnen. Helpen jullie mee met de condoleances?

Een droevig bericht van overlijden. De 47-jarige Shantawatie Sheonandan – Somar is overleden. Vele verdrietige familieleden en vrienden laten hun herinneringen achter. Bekijk het bericht om de gedeelde foto’s en video te bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel kracht en sterkte met dit veel te jonge verlies

Overleden mevrouw,

Shantawatie Sheonandan – Somar
Meer bekend als Mala

Ze woonde aan de Oost – West verbinding en is 47 jaar geworden.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video en geef het door aan belangstellenden.

mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname mala sheonandan Somar Suriname

Een laatste groet doen wij allemaal aan jou,
Mala Somar R.I.P
Je ben nu in de juiste handen verlost van alle pijnen.