Mijn lieve neefje, Shailish Manohar, is tragisch heengegaan

Shailish Manohar neefje

Hij was nog maar 24 jaar. Hij heeft ons zoveel liefde gegeven

Shailish Manohar is tragisch overleden in Suriname. Dat maakt zijn zeer bedroefde tante Pamela, mede namens haar gezin bekend. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen haar, alle overige familieleden en nabestaanden veel kracht toe. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

De laatste reis die je moet maken in je leven. Weg van de mensen die echt om je geven. Alles wat je had heb je los moeten laten. Wie je lief hebben moet je nu gaan verlaten. Het is een reis waar niet naar uit is gekeken. De tijd van wij samen is nu echt verstreken. In gedachten zal je altijd voort blijven leven. Dit doordat je ons zoveel liefde hebt gegeven. Wij hebben nu een periode van heel veel verdriet. Maar door dat verdriet vergeten wij je niet. Je hebt zoveel mensen je liefde en warmte kunnen geven. Daarom ben ik trots op je voor de rest van mijn leven.

Met heel veel droefheid maken wij bekend dat op tragische wijze uit zijn levensbloei is weggerukt, onze gezellige en liefdevol neefje en broer

Shailish Manohar

De leegte zonder jou is met geen pen te beschrijven.

Namens:
Je tante Pamela

Oom: Fabian en de nichtjes: Nefertari, Saffata & Mali

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden:

Shailish Manohar neefje

Shailish Manohar neefje Shailish Manohar neefje

Lees ook:

Politieman verliest leven in het verkeer – politie Suriname – Video’s