Sloeg hij zijn 27 jaar jongere vriendin dood om geld?

Sarina Uhlenbeek Suriname

Hij is 58 jaar en zij was pas 31 jaartjes jong. De zaak van moordslachtoffer Sarina uit Suriname is nog steeds niet afgerond.

Van de week is tijdens de rechtszitting wel duidelijk geworden dat de verdachte Marius inderdaad aan de politie heeft bekend dat hij haar vanwege geleend geld heeft doodgeslagen. Hij wist daarna maanden uit handen van de politie te blijven. Bekijk het bericht voor meer informatie. Triest hoor.

Vorige week is de zaak omtrent de vermoorde 31-jarge Sarina Uhlenbeek voorgegaan. Zij werd vorig jaar, op 14 augustus, dood aangetroffen op haar woonadres in de Santopolderweg. Haar lichaam vertoonde ernstige verwondingen aan het hoofd. Politieambtenaren van Santoboma gingen naar de woning en troffen haar ontzielde lichaam daar aan

Haar vriend, de 58-jarige Marius was spoorloos. Hij was meteen verdacht omdat hij zelf een familielid had gebeld en aangaf dat hij Uhlenbeek om het leven had gebracht. Hij vertelde ook waar in het huis haar lichaam lag en op welke manier hij haar om het leven gebracht had. Hij gaf aan dat hij zichzelf van kant zou maken

Dat heeft hij niet gedaan. Hij wist wel maanden uit handen te blijven van de politie. In oktober werd hij alsnog aangehouden. Afgelopen week werd tijdens de zitting duidelijk dat hij inderdaad, zoals men eerder suggereerde, aan de politie heeft toegegeven dat hij zijn 27 jaar jongere vriendin heeft doodgeslagen om geld. Hij sloeg haar meerdere keren aan het hoofd oa met een koevoet. Reden: Hij had haar geld geleend en dat moest ze terugbetalen, maar dat had ze niet gedaan….

De zaak wordt nog verder behandeld

Sarina Uhlenbeek  Suriname Sarina Uhlenbeek  Suriname Sarina Uhlenbeek  Suriname Sarina Uhlenbeek  Suriname

Foto’s binnengekomen via Facebook