Video – Parlementariër Ivanildo Plein raakte ook besmet

Ivanildo plein

De eerste twee dagen kreeg hij ademhalingsklachten en hij kan eigenlijk nog steeds niet alles ruiken en proeven.

De jonge parlementariër Ivanildo plein is 1 van de parlementariërs die ook besmet is geraakt met het coronavirus. Het lid van de NPS is inmiddels genezen verklaard maar het was absoluut niet plezierig

Ivanildo plein

Hij deelt zijn ervaring met de gevreesde longziekte en hij heeft ook een belangrijke boodschap voor de bevolking van Suriname. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. We wensen hem een volledig en spoedig herstel. Helpen jullie mee met de beterschapswensen?

2 dagen geleden heeft de NPS parlementariër zijn werkzaamheden weer opgepakt. Hij was namelijk besmet geraakt met het corona virus. Plein is in gesprek gegaan met TBN Prime Alert en vertelt over de afgelopen periode. Hij is zowat 2 weken uit de running geweest. Ivanildo plein vertelt hoe het nu met hem gaat en hij vertelt ook hoe hij de ziekte heeft ervaren.

De symptomen zijn gelukkig dragelijk gebleven. Hij wijt dat aan het vaccin maar ook aan de aandacht en attentie die hij heeft mogen ontvangen vanuit de samenleving en van zijn collega’s. Hij is een ieder dankbaar.

Vorige maand had hij ook al een belangrijke boodschap:

Bekijk de video via Youtube: