Noodkreet van Byorn Groenfeld uit Suriname – foto’s & video

Byorn Kevin Groenfeld Suriname

Gaarne delen met eenieder! Waarom zijn sommige mensen zo harteloos?

Het is een moeilijke tijd en de hardwerkende Byorn Groenfeld timmert hard aan de weg om zichzelf en zijn naasten te onderhouden. Hij levert fantastisch werk. Helaas hebben kwaadwilligen roet in zijn eten gestrooid. Hij is namelijk bestolen en zijn gereedschap is weg! Inbrekers hebben alles meegenomen. Hij vraagt de gemeenschap hierbij vriendelijk om een bijdrage (in welke hoeveelheid dan ook) zodat hij zijn goede werk kan doorzetten. Lees zijn oproep, bekijk de live video en de foto’s. Geef het door aan anderen. Samen staan we sterk!!

Onderstaande oproep plaatste hij op social media:

Goede morgen fb vrienden en familie, mijn naam is Byorn Kevin Groenfeld uit Suriname. Ik weet dat de meeste van jullie al weten wat mij overkomen is. Daarom zoek ik via deze weg naar financiële steun. Ik hoop dat ik de hulp krijg dat ik zoek en ik begrijp dat we in een moeilijke periode leven, maar zoals ik heb geleerd alle beetje helpen dus als het een 10 srd mag, al is het een 1srd het is welcome.

Ik zoek hulp omdat ik mijn machines weer wil aanschaffen. Voor de mensen die het verhaal niet kennen. Ik zal het in het kort vertellen: Er is bij mij ingebroken en al mijn machines zijn gestolen. Evenals mijn tv en laptop, maar gelukkig heb ik me tv wel terug, maar de rest niet. Omdat die agenten gewoon hun werk niet naar behoren doen, want ik weet wie de verdachte is en ik heb zoveel bewijs, maar ik weet niet waarom ze nog geen aanhouding willen plegen. Ik wil graag snel weer beginnen met me zaakje.

Ik hoop dat ik via deze weg hulp zal vinden. Ik bedank jullie alvast. Ooh jah delen van me bericht zie ik ook als hulp hoor. Hier mijn rekening num. DSB 6618731 srd – 6618790 € – 7405518 voor mopé. Op naam van Byorn Kevin Groenfeld

Verder delen Aub

Byorn Kevin Groenfeld Suriname Byorn Kevin Groenfeld Suriname Byorn Kevin Groenfeld Suriname Byorn Kevin Groenfeld Suriname Byorn Kevin Groenfeld Suriname Byorn Kevin Groenfeld Suriname

Na de inbraak is hij ook live gegaan. Bekijk de video: