Mijn moeder Wonny Frankley is te vroeg heengegaan

Het gemis in mijn hart is zo groot dat het lijkt alsof het elk moment ontploffen kan.

Met deze woorden maakt de bedroefde Justine Kapel bekend dat ze veel te vroeg afscheid moest nemen van haar lieve mama, Wonny Frankley uit Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden veel kracht toe met het verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

baby Struiken

Moeder,

Toen het licht in jou, voor onze ogen doofde, Konden wij het niet geloven
Dagen verder nog steeds, is ontkennen ons metgezel. Wij zouden je terug willen zien en voelen maar de macht is niet onze beste vriend. De heer heeft jou nodig, want jou taak op aarde was volbracht. Dankbaar zijn wij om jou, in ons midden gehad te hebben. Vol pijn en onbegrip heb ik jou moeten laten gaan. Nu zonder jou in mijn leven is iedere stap, stukken zwaarder. Het gemis in mijn hart is zo groot dat het lijkt alsof het elk moment ontploffen kan. Ooit zal ik het moeten geloven en accepteren maar de weg naar dat is nog veel te ver. Ik zeg nu vaarwel en tot ziens

Rust in vrede…..

Met veel pijn en verdriet willen wij u mededelen dat onze geliefde moeder, oma en overgrootmoeder;

Wonny Frankley

Veel te vroeg is heen gegaan. Wonende te Suriname.

Dochter:
Justine Kapel

Kleinkinderen:
Jaciënca en kinderen
Sharity
Chanequa
Cillencio en kind

Rust in vrede lieve moeder, oma en overgrootmoeder.

baby Struiken