Video – Het afscheid van de prachtige Raniszka Ramdaras

Raniszka Ramdaras Suriname

De prachtige Raniszka was student van Alpha Beta Vrije Atheneum. Ze had een pracht van een stem. Ze was amper 17 jaar. Helpen jullie ons mee met het condoleren van haar mama Shaya en haar broertje Rowish?

Video uitvaart – Veel te vroeg en veel te jong heeft Raniszka Ramdaras de aarde verlaten. De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden. Er was een live stream aanwezig. Die kunt u hier bekijken. Let op de beelden kunnen zeer hartverscheurend overkomen. Geef het door aan belangstellenden.

Overleden

Raniszka Ramdaras

Geboren 4 november 2003
Overleden 6 juli 2021
In de leeftijd van
Zij was student van Alpha Beta Vrije Atheneum en lid van ICC zang. Ze deed ooit mee aan de open scholieren zang-contest. 

Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken. 

Met heel veel verdriet en innige medeleven deel ik U allen mede dat onze mooie RANISZKA RAMDARAS in de bloei van haar leven ons heeft verlaten voor haar reis naar de ALMACHTIGE. RANISZKA WAS kind aan huis bij ons in PRAGYADHAAM ASHRAM SURINAME, en zong de mooiste bhajans met haar engelenstem. Wat zullen wij allemaal jou heel veel missen. Heel veel sterkte aan moeder SHAYA en broertje ROWISH.
~Sadhvi~

Raniszka Ramdaras Suriname

Raniszka Ramdaras Suriname

Bekijk hier de video van de live van de uitvaart van Raniszka Ramdaras.

Gaat de video niet open? Klik hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken