Mijn moeder Tieng Tieng Aside is overleden in Suriname

Tieng Tieng Aside Suriname

Mijn hulp is van de Here, die hemel en aarde gemaakt heeft

Hierbij maakt de bedroefde Henna Aside, mede namens haar kinderen, het trieste bericht bekend dat haar lieve mama Tieng Tieng Aside is overleden. Let op: De uitvaart zal zaterdag plaatsvinden te Klaaskreek. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel kracht en sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Ik hef mijn ogen op naar de bergen vanwaar zal mijn hulp komen?
Mijn hulp is van de Here,
die hemel en aarde gemaakt heeft.

Met grote verslagenheid maken wij bekend dat van ons is heengegaan onze geliefde moeder, grootmoeder en overgrootmoeder

Tieng Tieng Aside

De begrafenis vindt plaats op zaterdag 10 juli 2021 te Klaaskreek.

Namens de diepbedroefde:
Dochter:
Henna Aside

Kleinkinderen:
Marjorie en kinderen,
Guilliano en kinderen,
Clydel en kind.

U wordt verzocht de COVID-19 maatregelen strikt in acht te nemen.

Tieng Tieng Aside Suriname