Onze geliefde Wensley Caffé heeft besloten zijn eigen weg te gaan – foto’s – video

Wensley Caffé

Op zoek naar rust nam hij een eenzaam besluit. Niemand kende zijn strijd, zijn stilte en verdriet van het niet willen en niet kunnen. Helpen jullie mee met de condoleances? 

Met deze hartverscheurende woorden maken de ouders Denna en Eddy Caffé mede namens broers Jurgen en Xergio bekend dat hun zoon Wensley Caffé is overleden. Wensje, zoals velen hem noemden,  is maar 37 jaar jong geworden. Bekijk het bericht, de gedeelde foto’s, video en condoleances. Let op: De uitvaart is bekend. Geef het door aan belangstellenden.

Op zoek naar rust nam hij een eenzaam besluit.
Niemand kende zijn strijd, zijn stilte en verdriet van het niet willen en niet kunnen.

En toen was het stil……..

Op maandag 28 juni 2021 heeft onze zoon, vader, broer, zwager, oom en neef

WENSLEY ETIËNNE CAFFÉ

In de leeftijd van 37 jaar, besloten zijn eigen weg te gaan.
Een weg die hem uiteindelijk de rust en stilte bracht waar hij waarschijnlijk naar verlangde.

Ouders:
Denna en Eddy Caffé

Broers:
Jurgen en Xergio

Allen met gezin

Uitvaart

De singi bakadina zal op maandag 12 juli 2021 van 14.00u – 17.00u gehouden worden aan de Seringenstraat no.1

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op dinsdag 13 juli van 14.30 – 15.00u in de aula van het Openbaar Crematorium Jagdew Paragh aan de DR. Sophie Redmondstraat te Paramaribo. Aansluitend is er een rouwdienst waarna de crematie in besloten kring zal plaatsvinden.

Voor degenen die niet naar het Crematorium kunnen zal er aan de Seringenstraat van 12.45u – 13.15u gelegenheid zijn tot afscheid nemen.

Wensley Caffé

Bekijk onderstaande gedeelde video van zijn vrienden. Geef het door aan belangstellenden:

Ai boi Wensje Wensje. Zaterdag zei je nog tegen me Char fa mi kang loes ju, ju na mi lijn toch…je gaf me een kusje op me voorhoofd zo als je gewend was en zei nog ju na mi lijn en je gaf me een brasa. Gisteren we taki ete voor ik naar de stad vertrok alleen omdat ik moest werken ung no bing fin ing leuk dat mi bing gwe. Boi Wensje sa yu du mi besty en de rest die achter blijft.. IHB: Cy en Vanara Cy-Ann Telgt. Sterkte schatjes van me. ~ Lovely Char ~

Lees ook onderstaand bericht voor meer foto’s en condoleances:

Onze Wesley (Wensje) Caffe is er niet meer – foto’s video

Zelfdoding.
Wil je erover praten?

Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u). Je kan ook bellen naar de hulplijn van Stichting Kinder- en Jongerentelefoon . Het is nu voor jong en oud, 1x24u en er staan altijd counselors klaar.