Mijn baby Chayra Struiken is vandaag overleden

baby Struiken

Ik ben verdrietig, ik ben gebroken, mijn dochtertje is vandaag heengegaan…

Plotseling, moest ik haar loslaten. Ik kan het niet bevatten. Bij deze wil ik haar zeggen: Rust zacht mijn engeltje. Je was niet lang bij ons, maar we gaan je missen.

Met deze hartverscheurende woorden maakt mama Samentha Struiken bekend dat haar dochtertje Chayra Struiken vandaag is overleden. Ze was amper 3 maandjes oud. Bekijk het bericht en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen mama, papa en alle overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

baby Struiken

Laat de kindren tot mij komen,
alle, alle kindren.
Laat de kindren tot mij komen,
niemand mag ze hindren.
Want de poorten van mijn rijk,
staan voor kindren open,
laat ze allen groot en klein,
bij mij binnen lopen.

overleden,
Ons meisje, ons dochtertje, ons kweekje

Chayra Angela Struiken

Is vandaag, donderdag 8 juli 2021, overleden
Ze is 3 maandjes oud geworden.

Mijn lief engeltje, ik zag je pas groeien en nu moet ik R.I.P. voor je zetten. Ik ben er kapot van. Ik wil je voor altijd bij me hebben, maar God heeft anders beslist. Mama zal altijd van je houden, lieverd. Ik mis je voor altijd, Chayra.

Rust zacht,
Mijn lief engeltje,
Jouw mama

baby Struiken