We nemen afscheid van onze geliefde Hugo Adang in Paramaribo – foto’s

Het is niet te bevatten als je partner je zo plotseling wordt ontnomen door de dood

Mireille Manpikien maakt, mede namens haar zeer bedroefde en ontroostbare kinderen, bekend dat haar geliefde Hugo Adang is overleden. Hij is 50 jaar geworden. Morgen, dinsdag 6 juli 2021, is de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrouw, kinderen, familieleden en vele vrienden in Suriname en Nederland (utrecht) veel kracht en sterkte toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Overleden,
Mijn geliefde en onze vader

Adang Hugo

Geboren 22 september 1970
Overleden 16 juni 2021
Begraven 6 juli 2021

 Lieve papa Huug zoals ik u altijd noemde. Rust zacht mijn lieverd.
Ik weet niet waar u bent, maar toch bent u dichtbij ons. U woont in ons hart en u bent voor altijd een deel van ons!
Papa, we zullen u missen!! Wie zal ons zo verwennen?
Ja papa, we hebben hier geen woorden voor, maar GOD weet alles

Rust zacht onze lieve papa HUGO

Met diepleedwezen maak ik bekend, dat mijn geliefde partner, mijn beste vriend, mij is ontnomen door de dood. dhr Hugo Adang. Mijn allerliefste man. De vader van mijn kinderen.

Ik zal jou missen.
Ik mis je als ik naar de hemel kijk en de wolken zo zie jagen.
Dan denk ik met liefde terug aan jou, al heb ik vele vragen.
Ik mis je, hier op aarde. Ik mis je, het doet pijn.
Ik zou nog heel graag even bij jouw willen zijn

Uitvaart

Onze Hugo wordt morgen dinsdag 6 juli 2021 naar zijn laatste rustplaats gebracht te Sanatan Dharm Paramaribo. Hier is het afscheid van 13:00 tot 14:00 in de aula. Alleen directe familie blijft binnen zitten ivm de corona maatregelen.

Om 14.00 u begraven wij onze Hugo in familie kring

Namens zijn vrouw Manpikien Mireille en haar kinderen

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden.

Hugo Adang Paramaribo Hugo Adang Paramaribo Hugo Adang Paramaribo Hugo Adang Paramaribo Hugo Adang Paramaribo Hugo Adang Paramaribo Hugo Adang Paramaribo Hugo Adang Paramaribo