Video – Zus: Diana Pokie ligt helemaal niet op de ICU!!

pokie Suriname

Fake news Alert: Eerder deze week verschenen er berichten dat de Surinaamse minister van Grondbeleid en Bosbeheer, Diana Pokie, met spoed was opgenomen op de Intensive Care-afdeling van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.

P.s. Check ook de nieuwe videoboodschap van onze VP want die zou ZOGENAAMD ook ziek zijn.

Video – De zus van mevrouw Pokie wil bij deze de geruchten en leugens uit de wereld helpen. “Mijn zus is HELEMAAL NIET opgenomen in de ICU”. Ze verkeert overigens op dit moment in heel goede staat. Ze voelde zich gewoon even niet goed en is naar het ziekenhuis gegaan. Bekijk de video en luister wat haar zus nog meer deelt over de situatie van de minister. Geef het door aan belangstellenden zodat ze op de hoogte zijn van de waarheid.

“Dit is een pertinente leugen”. Dat zegt Joraisa Pokie, de jongere zus van de minister op berichten verschenen in de media. Ze geeft aan dat zij en haar familie de berichtgeving betreuren. Men moet geen spot bedrijven met de gezondheidssituatie van iemand, benadrukt Pokie.

Mijn zus Diana Pokie heeft nooit op de intensive Care Unit gelegen. Dat klopt van geen kanten. Bekijk onderstaande video en luister wat zus wel te vertellen heeft over de gezondheidssituatie van haar grote zus!

“De mens wikt, maar God beschikt”. Laat dat duidelijk zijn!

diana pokie zus

pokie Suriname
Archieffoto

Bekijk hier de video

P.s nu je toch hier bent. Er gaan ook geruchten dat de VP doodziek zou zijn. Bekijk onderstaande video en beoordeel zelf:
VP is ziek – Suma e kon tap de sort law man voice boii – U stop arki fake news!