Deze ziekte is geen grap! Ervaring van een patiënt – foto’s & video

Ragrisa tweeling Amatkarso

De tweeling Amatkarso raakte besmet en kwam in het ziekenhuis terecht. Helaas heeft 1 van hen de ziekte niet overleefd

Lees hier het droevige, uitgebreide en sterke verhaal van Ragrisa Amatkarso. Zij heeft de ziekte overleefd. Maar kon geen afscheid nemen van haar tweelingzus. Ze vertelt wat haar allemaal is overkomen. Bekijk de gedeelde foto’s en video. Helpen jullie ons mee met de sterkte wensen voor Ragrisa en haar familie, de bedankjes voor al het zorgend personeel in de ziekenhuizen van Suriname en een knuffel voor haar liefhebbende man. Zij gaven haar die power en lobi om door te gaan en niet op te geven, want het was niet makkelijk. Bedankt voor het delen Ragrisa.

Het verhaal van Het volgende schreef Ragrisa:

COVID IS GEEN GRAP!!!!
Zolang men het nog niet heeft meegemaakt weet men niet hoe het aanvoelt en hoe het is
Ik Myrisa Amatkarso Ragrisa was covid positief en lag 11 dagen lang in het diakonaisseziekenhuis.te Paramaribo. Door goed oplettendheid van mijn arts DRS Lachman heeft hy my met een ambulance laten vervoeren naar het ziekenhuis en juist op vaderdag (de dag dat ik juist niets kon doen voor me superhero)

Daar aangekomen moest ik gelijk 2 dagen lang op de icu…….van daar uit naar een zaal waar het weer niet goed ging met my en weer 2 dagen in de icu moest doorbregen…..gelukkig heeft het diakonessenhuis een goed team van artsen en verpleegkundigen die alles op alles zette voor hun patiënten

Daarna 1e etage waar ik aan een andere zuurstof machine lag….die machine was ook zwaar en j was verplicht het hele proces op je buik te liggen…waar ik niet aan gewend was….maar jah ik moest luisteren wat de arts zei. Na dagen struggelen met mijn gezondheid waar het soms goed ging en daarna weer niet…..krijg je die motivaties weer van j artsen dat ik moet vechten voor mijn leven en denken aan me geliefden thuis. En dat geeft jou als patiënt de push om niet op t geven want geloof me, ik werd al lichamelijk en geestelijk moe

Mr gelukkig heb ik niet opgegeven en nu komt het waar je denk dat je stappen begint te maken krg ik een heel droevig nieuws dat mijn tweeling paar het niet heeft gehaald want wij beiden waren we positief maar zij was in een ander ziekenhuis. May her soul rest in peace

Ik werd helemaal paniekerig en emotioneel. Ik kon de pijn niet verdragen want hoe kon ze me laten……waarom heeft ze me gelaten we zouden er samen door heen kunnen gaan….duizendnde dingen in mijn hoofd….waardoor mijn gezondheid nu achteruit ging…..

Gelukkig heb k ook mijn sterke man achter my en mijn families die bleven appen, bellen en chatten om sterk te zijn…..om gauw beter te worden om thuis t zijn met hun allemaal. De dag van de begrafenis moest ik het via videocall doen want de artsen wilden geen risico nemen om me naar huis t sturen met een ambulance maar ze waren er voor me tijdens het hele proces ik heb flink gehuild….me gezondheid dropte weer……dus ht was weer vechten en opbouwen…..

Maar ik kan eindelijk zeggen ik heb het overleefd en ben nu inmiddels al ontslagen maar ik moet nog tyd nemen om te herstellen want je lichaam breekt helemaal tot nul….en dat zal ik zeker doen met de kracht van de Almachtige daar boven…..

Ik ben niet in die kleine details gegaan maar wat ik wel wil zeggen is COVID IS REAL AND THE STRUGGELS ARE REAL TOO. zo mensen be safe doe niet koppig

Van hier uit wil ik als eerst de FRONTLINERS en DE ARTSEN van het diakonessenhuis bedanken voor hun liefde, tyd en motivatie om niet op t geven. THANK U. Ik wil mijn families bedanken voor hun bemoedigende woorden. Mijn mama, papa en ma djo voor hun volle ondersteuning in alles

Last but not least mijn sterke en geduldige man Paul Somo Samiran die alles voor e deed tijdens mijn ziekbed…..hij zorgde ervoor dat ik alles optyd kreeg in het ziekhuis
THANK U EVERYONE MIJN DANK IS GROOT

Myrisa Amatkarso Ragrisa

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en een video van haar de overleden twinsister

Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso

Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso Ragrisa tweeling Amatkarso