20-jarige Sarafina en 4 mannen mogelijk betrokken bij dood taxi chauffeur

taxi Paramaribo

Ze hebben hem gestoken totdat hij doodging. Daarna dumpte ze zijn lichaam op de weg. Kennen jullie het verhaal nog over de wrede dood van Jeetindra Sohan?

De 48 jarige taxichauffeur werd vermoedelijk om een droevig bedrag van SRD 30 vermoord door een jong koppel (20 en 21 jaar). Ze staken hem meerdere keren en hij werd vervolgens uit de wagen geduwd en letterlijk op straat gedumpt. Wat is de rol van Sarafina, haar vriendje Franky, Martillio, Geronymo en Stephano? Bekijk het bericht voor meer informatie. We wensen de nabestaanden veel sterkte en hopen dat er snel duidelijkheid komt in deze wrede zaak.

Getuigen moordzaak verhoord.  Dat schrijft Suriname Times. Afgelopen maandag zijn Martillio K, Geronymo S en Stephano M verhoord. Het drietal wordt samen met 20-jarige Sarafina M. en haar 21-jarige vriend Franky J. verdacht van moord. Er was ook een getuige bij, maar die wordt volgende week verhoord.

De 20-jarige Sarafina en haar 21-jarige vriend Franky zijn vermoedelijk direct betrokken bij de wrede moord op Jeetindra Sohan. De 48-jarige taxichauffeur, werd op 25 april vorig jaar na een rit met het koppel bestolen van SRD 30, een cel en zijn auto. In de auto werd hij meerdere keren gestoken en zijn lichaam werd vanuit de auto gedumpt in de Magnesiumstraat te Paramaribo.

Franky heeft bekent, maar Sarafina die juridische bijstand krijgt van raadsvrouw Maureen Nibte, ontkent. De politie heeft echter eerder aangegeven dat beiden hadden bekend. Lees ook onderstaand politiebericht hierover: Wat zal hun rol zijn?

Koppel bekent moord op taxi chauffeur Jeetindra Sohan in Paramaribo – Politie Suriname

taxi paramaribo

taxi Paramaribo
De overleden taxi chauffeur. Foto van Suriname Vandaag