Video – Zahira werkt met besmette patiënten in het ziekenhuis

ziekenhuis Paramaribo

Helpen jullie ons mee met een big up voor alle artsen in Suriname? Ze zetten hun eigen leven op het spel om anderen te redden tegen het virus

Video – DRS. Zahira Amier werkt in het RKZ ziekenhuis. Ze is in nauw contact met besmette patiënten en vertelt ons hoe ze dat ervaart. Het is niet makkelijk om als arts te werken onder deze omstandigheden. En de golf waarin we nu zitten is duidelijk een stuk ernstiger. De patiënten zijn namelijk echt heel erg ziek..doodziek. Bekijk de interessante video en geef het door aan anderen voor een beetje bewustwording.

Drs Zahira is een anesthesist, dat is een medische specialist die zich o.a. bezig houdt met het verdoven van patiënten die bijvoorbeeld een operatie moeten ondergaan. Ze houdt zich bezig met de ademhaling, het bewustzijn, temperatuur etc van de patiënt. Dokter Zahira Amier werkt momenteel het RKZ ziekenhuis en ze is nauw betrokken bij de covidzorg. We weten allemaal dat het zorgpersoneel het ontzettend zwaar heeft. Ze werken dag en nacht om de patiënten voldoende zorg te verlenen. Daarbij zetten ze hun eigen leven en gezondheid op het spel.

Bekijk onderstaande video en luister naar DRS. Zahira Amier, narcotiseur uit Suriname. Ze deelt haar persoonlijke ervaring met dit werk. Geef het door aan een ieder voor een stukje bewustwording en informatie.

Bekijk hier de video. Kijk vanaf minuut 7.53