Live video uitvaart Inspecteur van politie Sandjiet Gajadin in Paramaribo

Sandjiet Gajadin Suriname

Hij was laatstelijk werkzaam op de afdeling Parketwacht. Hierbij maakt politie Suriname bekend dat collega Sandjiet Gajadin Vandaag, 3 juli 2021, is gecremeerd te Paramaribo. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Voor de mensen die er niet bij konden zijn was er een live stream. U kunt de video daarvan hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Bekijk het bericht voor meer informatie. We wensen alle collega’s en nabestaanden veel kracht en sterkte toe.

Scroll helemaal naar beneden om de video van de uitvaart te bekijken. 

Politie Suriname schreef:

Overlijdensbericht van GAJADIN SANDJIET
“Keer weder, mijn ziel, tot uw rust, omdat de Here u heeft welgedaan ” (Psalm 116:7) “.
Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op vrijdag 25 juni 2021 haar is komen te ontvallen, de inspecteur van politie 3e klasse

GAJADIN SANDJIET

op de leeftijd van 50 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op de afdeling Parketwacht. De crematie met aangepast korpseer vindt plaats op zaterdag 3 juli 2021 om 12.00 uur op het crematie oord te “Weg naar Zee”.
Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 09.30 uur – 10.00 uur aan de Dwarsfluitweg no. 11 te Hanna’s Lust project, gevolgd door een uitvaartdienst van 11.00 uur tot 11.30 uur. De stoet vertrekt om 11.30 uur onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (M.S.D.) naar de Henry Fernandesweg. Ter hoogte van het crematieoord zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer naar de crematieplek worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.
Public Relations K.P.S.

Sandjiet Gajadin Suriname

Sandjiet Gajadin Suriname

Gaat de video niet open? Klik hier om het te bekijken.