Live video – De uitvaart van Walter Bouterse in Paramaribo

Live video uitvaart van de 26-jarige Walter Bouterse . Op dit moment is de uitvaart  gaande in Paramaribo. Voor de mensen in Suriname en de rest van de wereld, die er graag bij wilden zijn, is er een live stream aanwezig. U kunt hier in het bericht live meekijken. Geef het door aan belangstellenden. 

Wij van FamilieNieuws wensen de familie Bouterse, zijn vele vrienden en vriendinnen, zijn zoon en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkt met dit zware en plotselinge verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Scroll helemaal naar beneden voor de live video van de uitvaart te bekijken

Walter Inder Bouterse

Geboren 23/03/1995
Overleden 22/06/2021
In de leeftijd van 26 jaar

Walter Bouterse, die studeerde aan de Anton de Kom Universiteit, werd eens gekozen tot Jeugdambassadeur. De zoon van Dino Bouterse en kleinzoon van oud-president Desi Bouterse is maar 26 jaar jong geworden. Op social media stromen condoleances, foto’s en herinneringen van vrienden en familieleden binnen. Je kunt een aantal daarvan en wat video’s onder in dit bericht bekijken. Bekijk tevens naar wat nieuwsberichten omtrent zijn dood. We wensen een ieder sterkte met dit zware verlies

Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname

Bekijk hier de live video van de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden:

Of kijk via Youtube

Gaat de video niet open? U kunt het ook live via Youtube bekijken. Klik hier

Lees ook:

Zaterdag nemen we afscheid van Walter Bouterse – foto & video reportage

Live video trubite to Walter Bouterse in Paramaribo