Vandaag nemen we afscheid van onze Lion Evert Reyme in Paramaribo – foto’s

Meneer Evert Reyme is er niet meer. De bijzondere Lion en fantastische papa van zijn enige dochter gaf jarenlang zijn krachten aan de Surinaamsche Bank. Helpen jullie mee met de condoleances?

Vandaag is de crematie te Paramaribo. Alle Lions & Leo’s worden opgeroepen om in Lions vest de laatste eer te bewijzen aan hun fellow, uiteraard met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. Bekijk het bericht en de foto’s geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel kracht toe.

Bedroefd maar zeer dankbaar voor de liefde en zorg waarmee hij ons tijdens zijn leven heeft omringd, delen wij u mede dat op 26 juni op 86-jarige leeftijd van ons is heengegaan, onze dierbare fellow,

Lion Evert Reyme
Lid van Lions Club Para

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 2 juli in het crematorium van Hennep aan de drs. S. Redmondstraat. Wij nemen afscheid van Lion Evert op vrijdag 2 juli van 12:30 – 13:00 uur aan de Hecubastraat 29 en van 13:30 – 15:00 uur bij het crematorium van Hennep. De uitvaartdienst zal plaatsvinden van 15:00 – 16:00 uur.

Alle Lions & Leo’s worden opgeroepen om in Lions vest de laatste eer te bewijzen aan onze fellow, met inachtneming van de COVID-19 maatregelen.

Namens alle Lions en Leo Clubs in REGION ONE
REGION Chairperson REGION ONE

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden.

Evert Reyme Lions Para Evert Reyme Lions Para Evert Reyme Lions Para

Evert Reyme Lions Para Evert Reyme Lions Para Evert Reyme Lions Para Evert Reyme Lions Para