Zaterdag nemen we afscheid van Walter Bouterse – foto & video reportage

Zojuist is bekend gemaakt dat de uitvaart van Walter Bouterse zal plaatsvinden op zaterdag 3 juli 2021. Morgen, vrijdag 2 juli 2021 wordt er een Trubite  voor hem gehouden die live op televisie en internet te volgen is. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.  

Bekijk hier een verzameling van de vele gedeelde foto’s, video’s en condoleances van mensen die hun verdriet en verbijstering hebben gedeeld. Veel mensen kunnen nog steeds niet bevatten dat deze jonge vader, in de bloei van zijn leven, er niet meer is. We wensen de nabestaanden veel kracht en sterkte met dit verlies. Helpen jullie mee met de CONDOLEANCES?

Walter Bouterse

Geboren 23/03/1995
Overleden 22/06/2021
In de leeftijd van 26 jaar

Walter Bouterse, die studeerde aan de Anton de Kom Universiteit, werd eens gekozen tot Jeugdambassadeur. De zoon van Dino Bouterse en kleinzoon van oud-president Desi Bouterse is maar 26 jaar jong geworden. Op social media stromen condoleances, foto’s en herinneringen van vrienden en familieleden binnen. Je kunt een aantal daarvan en wat video’s onder in dit bericht bekijken. Bekijk tevens naar wat nieuwsberichten omtrent zijn dood. We wensen een ieder sterkte met dit zware verlies

Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname

Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname

Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname Walther Bouterse Suriname

Chantay Muringen voelt zich kapot met Walter Bouterse. Rest in power, beertje. 🙏🏽

ATV nieuwsbericht erover:

TBN Prime

Culturu TV