Video – “Ik geloof er niets van dat mijn moeder besmet was!”

moeder 1 voor 12 Suriname

Dochter wil de gemeenschap waarschuwen en ze is opzoek naar advocaten die hen willen bijstaan. “Vandaag zijn zij aan de beurt, maar morgen kan het iemand anders overkomen. Het is niet fijn om achter glas afscheid te moeten nemen van je moeder.”

Video – Moeder lag al een tijdje in het ziekhuis, na een operatie kwam ze te overlijden. Maar door de artsen wordt aangegeven dat mama aan Covid is overleden, en dat willen zij als familie NIET accepteren.  De dochter van de 53-jarige mevrouw  Mowlabaks vertelt uitgebreid haar verhaal aan directeur Louis Vismale van stichting 1 voor 12 Suriname. De familie is voor de dood en ook na de dood van mama financieel ondersteund door de stichting. Luister naar het uitgebreide gesprek en kijk tevens naar de beelden van de uitvaart. We wensen hen allemaal veel sterkte toe. Geef het bericht door aan een ieder. De familie vindt dat ze oneerlijk en onterecht zijn behandeld en willen hier werk van maken

Het was en kwestie van leven en dood. Mevrouw  Mowlabaks moest dringen geopereerd worden. Het geld hadden ze niet. Het is de stichting, na een oproep, gelukt om het geld op te halen maar helaas. Mevrouw heeft het niet gehaald. Ze mocht maar 53 jaar worden. De stichting doet heel veel voor de gemeenschap, maar ze kunnen het niet alleen. U helpt toch ook? De familie is tevens opzoek naar advocaten die hen willen bijstaan. Wellicht is er iemand die hen juridisch advies kan geven, dus deel het bericht met een ieder!

Er was eerder een dringende oproep geplaatst in een eerdere uitzending van 1 voor 12 Suriname. De familie  Mowlabaks had dringend SRD 29 duizend nodig. Dit geld was bestemd voor een acute operatie van moeder Luciana  Mowlabaks. De stichting heeft er alles aan gedaan om het leven van deze vrouw te redden, helaas haalde ze het niet. Ze overleed op vrijdag 11 juni in de veel te jonge leeftijd van 53 jaar in het AZP Paramaribo.

De familie weet dat mama ziek was, maar kreeg te horen dat ze overleed aan covid. En dat wil de familie niet accepteren. Ze willen hier werk van maken. Ook voor andere families die misschien volgen.

1 voor 12 heeft de familie ondersteunt met een financiële donatie voor de uitvaart die inmiddels heeft plaatsgevonden. Voorzitter Louis Vismale is in gesprek gegaan met de dochter van de overledene. Zij vertelt wat er precies is gebeurd. Bekijk de video daarvan. Bekijk ook wat fragmenten van de uitvaart. De voorzitter was persoonlijk aanwezig om de familie te ondersteunen. Geef het door aan belangstellenden.

Bekijk de vdeo:

Bekijk hieronder de eerdere video’s:

KLik hier en lees de eerdere oproep:

Lees ook:

Video – ‘Ik heb mijn moeder niet eens begraven’. Rahied uit Suriname raakte besmet

Video – Ze zeggen dat mijn moeder een Covid dode is. Ik snap het niet!!

Video – Moeder en dochter Vismale zijn besmet geraakt – Ervaring van een patiënt