Video – Huilende moeder is doodsbang voor haar zoon

moeder zoon Suriname

Haar bloedeigen zoon zegt dat hij haar gaat doodmaken. Hij heeft haar neus al kapotgeslagen. Kijk naar zijn postuur, moeder loopt echt gevaar!

Video – Luisteren jullie aub mee naar de huilende Rita. Een radeloze moeder die doodsbang is voor haar zoon. Hij heeft dringend hulp nodig. Luister naar de trieste en uitgebreide video, moeder Rita vertelt over haar 24-jarige zoon Shivan. Ze houdt van hem, het is haar enige kind. Iemand moet hem toch kunnen helpen? Ze heeft op zoveel plaatsen hulp gezocht. “Waar wachten we op? Tot het te laat is en mama dood is?” Geef deze hartverscheurende video aub door aan iedereen zodat het de juiste mensen kan bereiken. Ze is ook opzoek naar advies. Misschien kan iemand goed advies geven

Rita Nazir, moeder van de 24-jarige Shivan Nazir is dringend op zoek naar hulp. Hij is ziek! Ze is in Gesprek gegaan met TBN Prime Alert en geeft aan wat haar problemen zijn.

Moeder Rita woont in en appartementencomplex te Paramaribo met haar zoon. Hij heeft een medische aandoening en ze weet zich geen raad. Haar zoon is depressief en loopt bij een deskundige. Het gaat op dit moment helemaal niet goed met hem. Zo erg dat hij zijn moeder slaat. Ze is bang dat hij haar een dag gaat doodmaken. Hij heeft laatst haar neus al kapot geslagen. Hij slaat haar dagelijks. Shivan is zichzelf helemaal niet. Moeder zoekt hulp want dit kan echt uit de hand lopen.

Na de dood van zijn vader, toen hij 14 jaar was, begon het allemaal. Hij was een pientere jongen. Heel lief.

Moeder heeft op meerdere plaatsen hulp gezocht maar tot nu toe geen resultaat. Zijn er geen instanties voor dit soort kinderen? Hij is ziek. Mama zoekt hulp, ze houdt heel erg veel van haar zoon. Haar enige zoon, die altijd zo lief was. Ze wil hem niet kwijt. Maar hij is zich zelf niet. Kijken jullie naar het postuur van deze jongeman. Hij kan zijn moeder echt iets aandoen.

Bekijk onderstaande video en geef het door aan anderen. Wil je zelf contact maken met moeder? Dat kan op het volgende telefoonnummer. +5978522848 mama wil graag advies van mensen. Wie weet kan iemand uit de gemeenschap haar hulp bieden.

Bekijk hier de video van TBN Prime Alert: