Video – Bekende ondernemer Waddy Sowma raakte besmet – ervaring van een patiënt

sowma Suriname

Het begon met koorts en hij voelde zich niet echt lekker. Hij had meer het gevoel van ‘het is een griep’. Na een dag of 5 maakte hij zich toch wel zorgen want zijn toestand verslechterde. Hij werd opgenomen.

Ondernemer Waddy Sowma vertelt luid en duidelijk wat zijn ervaring was met het coronavirus. Hij heeft onderliggend lijden en is blij dat hij zijn prikje heeft gehad. Luister ook naar Meredith Cameron, ze heeft een belangrijke boodschap voor alle Surinamers en in het bijzonder voor haar ‘blakka boeba landgenoten’ Geef het door aan iedereen. Goed nieuws voor de geïnteresseerden: Gisteren zijn de 100.000 doses van het Sinopharm vaccin uit China gearriveerd!

Ondernemer Waddy Sowma deelt zijn ervaring na besmet te zijn geraakt met het covid-19 virus. De bekende ondernemer is niet lang teug besmet geweest met het coronavirus. Het was geen pretje. Ik ben reeds gevaccineerd en heb toch nog het virus opgelopen. Hij weet niet waar hij besmet geraakt is, maar belangrijk is: “Ik ben genezen verklaard en dat allemaal dankzij het vaccin” Luisteren jullie naar het verhaal van meneer Sowma

Bekijk hier de video en geef het door aan iedereen.

Nu je toch hier bent:

China doneert Sinopharm vaccin aan Suriname. Op maandag 28 juni is in Suriname een bezending van 100.000 doses van het Sinopharm vaccin gearriveerd. Naast de vaccines zijn ook medische verbruiksartikelen gedoneerd, waaronder 102.400 wegwerpspuiten. Op vrijdag 2 juli zal de officiële overhandiging plaatsvinden aan president Chandrikapersad Santokhi op het Presidentieel Paleis. Met de komst van dit vaccin hebben de burgers meer keuze mogelijkheden, maar op basis van het uitgezet beleid zal worden aangegeven hoe die zal worden ingezet. Het Sinopharm vaccin zal bijdragen om de vaccinatie campagne verder voort te zetten.

Lees ook:

Video – 28-jarige Chandel uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex- patiënt

Video – Arts Amar Punwasi uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex-patiënt

Over de dood van mijn broer Ricky – ervaring van een ex-patiënt

Video – Rivano uit Suriname raakte besmet – ervaring van een patiënt

Video – Raisa uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex- patiënt

Matthieu uit Nederland is besmet geraakt – ervaring van een patiënt – RIVM: “dodental het hoogst sinds mei”