Video – Surinaamse moeder wil kinderen in een tehuis stoppen

moeder zonen tehuis

“Ik wil dat ze naar een tehuis gaan want de buren hebben last van ze”. Dat verklaart de moeder van 8 kinderen!

Dit is best een hartverscheurende video. Je ziet 4 schattige boys, maar de moeder geeft aan dat ze haar problemen geven. Ze kan de situatie niet meer aan en daarom wil ze dat ze ergens opgevangen worden. De boys willen zelf niet naar een tehuis. Waar is de vader? Die is niet meer met de moeder. Bekijk de video. Xiomara, de schoonzus van de moeder, doet namens de moeder een oproep voor de gemeenschap.

Geef het door aan een ieder. Wellicht kan iemand deze mensen adviseren. Wellicht kan een deskundig iemand contact maken met de familie. En weet je, soms is extra liefde en aandacht all they need. Kunnen we daar niet voor zorgen?

Een moeder van 8 kinderen is opzoek naar opvang voor 4 van haar zonen. De oudste is 13 en de jongste is 6 jaar. Het is een werkende moeder. Ze heeft verschillende werktijden, soms ook tot in de late uurtjes. En vooral haar 4 jongens maken er een gewoonte van om dan de buren lastig te vallen. Moeder krijgt telkens klachten en geeft aan dat ze het niet meer aankan.

Ze woont ook niet in haar eigen huis. Het is een tijdelijk huurwoning. Daarom zoekt ze opvang voor de 4 jongens. Wellicht een kindertehuis.

Bekijk de video. Schoonzus Xiomara is in gesprek met TBN Prime Alert om aan te geven waar ze precies naar opzoek zijn. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kunnen ze de familie helpen. Wilt u zelf contact maken met de moeder? Dat kan op het telefoonnummer +597 7258107