Onze Wesley (Wensje) Caffe is er niet meer – foto’s video

Wensje Caffe Suriname

Helpen jullie ons mee met het condoleren van de vele vrienden en de familieleden van Wensje Caffe?

Wesley Caffe is gisteren dood aangetroffen in zijn woning. Een enorme schok, Wensje was namelijk geen onbekende in de buurt. Bekijk het bericht om de gedeelde foto’s, video en condoleances te bekijken. Geef het door aan belangstellenden. De afgelopen week hebben we afscheid moeten nemen van meerdere jonge Surinamers. We wensen een ieder veel sterkte

In de media. De 36-jarige Wesley Caffe, meer bekend als Wensje heeft vermoedelijk een eind aan zijn leven gemaakt. Hij is aangetroffen in een woning aan de Sapotillestraat. Wensje was een bekende voor velen. Zij hebben hun herinneringen aan hem gedeeld. Bekijk onderstaande foto’s. 

Maar lees eerst onderstaande. En geef het door aan al je vrienden!!!

Zelfdoding. Wil je erover praten?
Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u). Je kan ook bellen naar de hulplijn van Stichting Kinder- en Jongerentelefoon . Het is nu voor jong en oud, 1x24u en er staan altijd counselors klaar.

Wensje Caffe Suriname Wensje Caffe Suriname

Wensje Caffe Suriname Wensje Caffe Suriname Wensje Caffe Suriname Wensje Caffe Suriname

Wensje Caffe Suriname
Wensje Caffe Suriname

Wensje Caffe Suriname

Ai boi Wensje Wensje. Zaterdag zei je nog tegen me Char fa mi kang loes ju, ju na mi lijn toch…je gaf me een kusje op me voorhoofd zo als je gewend was en zei nog ju na mi lijn en je gaf me een brasa. Gisteren we taki ete voor ik naar de stad vertrok alleen omdat ik moest werken ung no bing fin ing leuk dat mi bing gwe. Boi Wensje sa yu du mi besty en de rest die achter blijft.. IHB: Cy en Vanara Cy-Ann Telgt. Sterkte schatjes van me. ~ Lovely Char ~